MIJN TUSSENJAAR
/


Een tussenjaar is jouw jaar

 

Vragen?

Hier vind je alvast antwoord op vragen die vaak worden gesteld.

Goed om te weten!

Ook Mijn Tussenjaar doet graag iets voor een ander. In iedere groep is een gratis plaats beschikbaar voor een deelnemer die statushouder is of recht heeft op minima regelingen. Kom jij hiervoor in aanmerking en doe je een tussenjaar, neem dan gewoon even contact op.

Hoeveel tijd kosten de trainingen?

Plan! Je bent drie dagen aanwezig van 9:30 tot 16:00. Twee aaneengesloten dagen, dan twee actieweken en dan de laatste Plan!dag. In de actieweken ben je zo'n 8 uur per week met jouw plan bezig. De planning vind je hier.

What makes you Tick? Iedere week heb je een dag training van 9:30 tot 16:00. Daarnaast werk je thuis verder aan jouw projecten, reken hier twee uur per week voor. Tijdens de veldweek ben je vier dagen per week actief met jouw project bezig. De hele training duurt 18 weken, inclusief de veldweek, exclusief vakanties. Zo heb je nog voldoende tijd over om bijvoorbeeld te reizen of andere dingen te doen.

Staat de inhoud van de programma's vast?

De opbouw van het programma staat in grote lijnen vast. Natuurlijk wordt de inhoud aangepast aan wat leeft in de groep. Ook vul je in overleg met de groep delen van het programma zelf in.

Plan! of What makes you Tick?, wat is het verschil?

Plan! je maakt een realistisch plan voor jouw tussenjaar. In drie trainingsdagen en twee actieweken boks je dat voor elkaar.

What makes you Tick? is een training in persoonlijke ontwikkeling. Hier draait het om jou en om hoe jij na dit jaar verder wilt. Je gaat echt de diepte en leert ook hoe je wat je hebt geleerd in de wereld zet. Wil je meer weten, neem dan gewoon even contact met ons op.

Hoe betaal ik dat?

Het volgen van een training bij Mijn Tussenjaar biedt je veel ruimte om te werken en je eigen geld te verdienen. We raden je aan om (een deel van) de training zelf te betalen. Je kunt natuurlijk ook sponsors (ouders/grootouders/crowdfunding/...) vinden die je meehelpen.

Kan ik allebei de trainingen volgen?

Natuurlijk kan dat! Wil je zowel Plan! als What makes you Tick? volgen, dan krijg je €300 korting.

Wie zijn de trainers?

Charlotte Puyman is de hoofdtrainer. Zij heeft ruime ervaring met jongeren, talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding en het trainen in persoonlijke ontwikkeling. De gasttrainers en sprekers zijn specialist in hun vakgebied en worden afgestemd op de vraag uit de groep. Zo is het aanbod altijd actueel en op maat.

Waar zit MijnTussenjaar?

De trainingen van Mijn Tussenjaar worden gegeven in cultureel centrum Hart in Haarlem.

Jouw vraag?

Stel 'm gerust!


 

 
UA-143440073-1
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn