MIJN TUSSENJAAR
/

Een tussenjaar is jouw jaar

 

Jezelf ontdekken met What makes you Tick

Jij gaat in jouw tussenjaar ontdekken wat je echt wilt? Slim! Zolang je niet weet welke kant je op wil gaan, is kiezen ingewikkeld.  Gelukkig ben je lang niet de enige die op zoek is. Zoeken en vinden horen nu eenmaal bij leven. Wat heb jij nodig om keuzes te maken waar jij blij van wordt?

What makes you Tick is een volwassen training in persoonlijke ontwikkeling, speciaal voor jou. In een groep werk je aan jezelf, jouw plannen en jouw projecten. Iedere week kom je een dag bij elkaar en ontdek je jouw talenten, waar jij nu echt warm voor loopt en hoe je dit kan realiseren.

Deze training gaat uit van jouw talent en ideeën en samen maken we die realistisch en haalbaar. We werken met een uitgebreide online talententest om jouw talenten in kaart te brengen. Door allerlei werkvormen ga je jouw ideeën concreet maken. In 18 weken heb je een goed beeld van wat jij wilt gaan doen en wat je in huis hebt om dat voor elkaar te krijgen.

Meedoen? Leuk! En dan gaan we er ook echt voor!

Vertel me meer over TICK

Talent ontwikkelen

Leer jezelf beter kennen. Je hebt een jaar de tijd om er achter te komen hoe jij jezelf wil ontwikkelen. Duik eens goed in jezelf om er achter te komen wat jou drijft, 

Welke talenten maken jou bijzonder en hoe ga je die inzetten? Leer begrijpen hoe jij omgaat met anderen en leer beter communiceren. Waar houd je jezelf tegen en hoe kom je verder? Daar gaat het om: What makes you Tick?

Inspireren

Inspiratie is essentieel als je jezelf opnieuw uit mag vinden. We bezoeken interessante organisaties of nodigen mensen uit om te vertellen waarom zij doen wat ze doen. Dit stemmen we af op wat jouw groep inspireert.

Kiezen hoort erbij als je mogelijkheden hebt gevonden. Net als verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt. Zorg ervoor dat je bewust kiest wat bij jou past. Jij bent uiteindelijk de persoon die jouw leven vorm geeft.

 

Creëren → Kans!

Door te kiezen kan je in actie komen, dingen doen met een doel. Zo creëer je jouw eigen kansen. Aan de slag dus!

Je past de Creatiecirkel toe om goed overzicht te krijgen op jouw ideeën en de uitvoering daarvan. Je leert hoe je een goed plan maakt zet en hoe je er mee aan de slag blijft.

Je werkt aan twee projecten: een project over jezelf en een project voor een ander. In het project over jezelf staan jij en jouw toekomst centraal. Dit project presenteer je aan het einde van het traject aan de groep en iedereen die jullie uitnodigen.

Het project voor een ander voer je uit tijdens de veldweek. Tijdens deze week draag je op jouw manier actief bij aan het leven van een ander.

Tick in het kort

Door te kiezen kan je in actie komen, dingen doen met een doel. Zo creëer je jouw eigen kansen. Aan de slag dus!

 

  • Groep van maximaal 16 deelnemers.
  • Uitgebreide talententest & profiel.
  • Creatieve training gericht op inzicht en actie.
  • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
  • Huiswerk en reminders tijdens het programma.
  • Trainers: Charlotte Puyman & Eline van der Linde.
  • Koffie, thee en lunch.
  • Locatie in Haarlem.

 

 

WORDEN WIE JIJ BENT

ENERGIEK * SPRANKELEND * INVENTIEF

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN EEN CONCREET PLAN


EERST EVEN -gratis- PROEVEN?
Download deze gratis tips & tricks. Zo kun je alvast aan onze aanpak proeven.


 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn