MIJN TUSSENJAAR
/

Een tussenjaar is jouw jaar

 

Wat is de TICK THUIS training

Tick Thuis is een online training voor jongeren die klaar zijn met school maar nog niet klaar zijn voor de volgende stap. Denk je aan een tussenjaar? Of zit je al in een tussenjaar? Dan is deze training iets voor jou.

TICK THUIS is de training die speciaal gemaakt is voor thuis. We werken het liefst op een fysieke locatie, maar voor deze training hoeft dat niet. Je werkt vanaf je eigen plek, thuis. Dus ook tijdens Corona kan je gewoon aan de slag met deze training. Wij sturen jou elke dag een podcast, geven je opdrachten en uitleg. Na het luisteren naar een podcast kan je aan gang met de opdracht van die dag. Alles op jouw tijd en tempo. De podcasts en de opdrachten zijn er op gericht om je te laten ontdekken: Wat zijn mijn talenten? Waar ben ik goed in? Waar word ik blij van? En hoe krijg ik dat voor elkaar?

De TICK THUIS training is eerst gericht op inzicht -wie ben jij, wat wil je en hoe doe je dat- en daarna op actie. Na 28 dagen heb je een goed beeld van welke talenten je in huis hebt,  wat jij wilt gaan doen èn heb je een plan gemaakt voor hoe je dat voor elkaar krijgt. Daarna ben jij aan zet om jouw plan uit te voeren.

Hoe werkt TICK THUIS precies?

 • Je ontvangt elke dag een podcast. In totaal 24.
 • Je ontvangt bij elke podcast een opdracht.
 • Je krijgt een uitgebreide online talententest en talentprofiel.
 • Er is 2x per week een online vragenuur met jongeren en ons (de coaches).
 • Je wordt lid van een besloten facebook groep met andere jongeren die deze training doen. Zo kun je samenwerken aan opdrachten.

Kosten

De TICK THUIS training kost €399,-

 

Startdata

Al onze trainingen beginnen op een vast moment. Zo kunnen we zorgen dat je niet alleen werkt, maar samen met anderen in een groep.

Startdata voor TICK THUIS training:

 • 1 juli 2020
 • 1 augustus 202
 • 1 september 2020
 • 1 oktober 2020
 • 1 november 2020
 • 1 januari 2020

Heb je interesse om mee te doen, maar weet je het nog niet zeker? Wij nemen contact met je op.
Weet je al zeker dat je aan deze training mee wilt doen? Dan kun je direct betalen en een plek reserveren.

Bekijk ook even de veelgestelde vragen.

“Ik wist eigenlijk niet wat ik wilde doen na de havo. Charlottes vragen zetten me aan het denken. Nu weet ik waar mijn sterke punten liggen en heb ik verbinding gelegd tussen mijn eigen interesses en prioriteiten.”

Suus - 19 jaar


“Een supercoaching in een grote, veelzijdige wereld. Warm, betrokken en nodigt uit op zoek te gaan naar de essentie. Een goede ervaring voor ons tussenjaarkind.” 

Anna, moeder


“Het heeft me erg goed geholpen met duidelijk maken wat belangrijk voor mij is. Ik had moeite met bedenken met wat ik nu echt voor studie wilde doen.”
Marjolein - 18 jaar

 

WORDEN WIE JIJ BENT

ENERGIEK * SPRANKELEND * INVENTIEF

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN EEN CONCREET PLAN


EERST EVEN -gratis- PROEVEN?
Download deze gratis tips & tricks. Zo kun je alvast aan onze aanpak proeven.

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn