MIJN TUSSENJAAR
/

Een tussenjaar is jouw jaar

 

In drie dagen een Plan voor jouw tussenjaar

Dus jij neemt een tussenjaar. Gaaf! Je wilt geld verdienen, een jaartje geen school, een reis maken, jezelf ontdekken, een parachutesprong maken, een opleiding uitzoeken en noem maar op!

Hoe plan je een tussenjaar zodat het ook echt jouw jaar wordt? Zodat je de dingen gaat doen die je jezelf voorneemt? Wat is realistisch? Wat is haalbaar? Wat gaat er lukken en wanneer wordt het lastig? Een hoop vragen die je jezelf van te voren kan stellen zodat jouw tussenjaar gaat voelen als mijn tussenjaar.

Tijdens deze driedaagse training ga je aan de slag met het maken van een plan voor jouw tussenjaar. Met behulp van de Creatiecirkel maken we plannen leuk en concreet. Je begint met twee aaneengesloten trainingsdagen. Dan volgen twee actieweken waarin je jouw plan uitwerkt en het zo haalbaar en concreet mogelijk maakt. Op de derde trainingsdag leg je jouw plan voor en tweak je de laatste dingen. Nu heb je een uitgewerkt plan voor jouw tussenjaar. Zin in een creatieve training die lekker concreet is? Dan is deze voor jou!

Vertel me meer over PLAN!

Kennen

Om te weten wat je gaat doen, is het belangrijk om eerst te weten wat je graag wilt. Je mag dromen, inspiratie opdoen, jouw gekke ideeën delen en met anderen meedenken. Hoe wil jij het liefst dat jouw jaar eruit ziet? Je denkt samen na, daagt elkaar uit en ontdekt wat voor jou werkt.

Kiezen

En dan worden we concreet, wat wil je nu echt doen en wat gaat jou daarbij helpen? Je krijgt tools om je ideeën realistisch en haalbaar te maken. Ook ontdek je samen waar je uitdagingen verwacht en hoe je kan omgaan met uitdagingen.

Je past de Creatiecirkel toe om goed overzicht te krijgen op jouw ideeën en de uitvoering daarvan. Je leert hoe je een plan goed in de steigers zet en hoe je er mee aan de slag blijft.

 Doen

Daag jezelf eens uit door je droom dichtbij te halen! Een goed plan en een planning zijn daarbij handig en daar helpt MijnTussenjaar je bij. Je krijgt tips om jezelf gemotiveerd te houden. Je houdt jouw idee tegen het licht en gaat actief aan de slag om er werkelijkheid van te maken.

Kortom, jij loopt de deur uit met een uitgewerkt plan voor jouw vrije jaar!

In het kort

  • Groep van maximaal 16 deelnemers.
  • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
  • Huiswerk en reminders tijdens de twee uitwerkweken.
  • Koffie, thee en lunch.
  • Locatie: Haarlem.
  • €449 voor drie dagen van 9:30 tot 16:00.

 Training Plan!

 Ben je geïnteresseerd in deze training? Neem dan even contact met ons op.

 Meedoen of meer weten?

 

WORDEN WIE JIJ BENT

ENERGIEK * SPRANKELEND * INVENTIEF

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN EEN CONCREET PLAN


EERST EVEN -gratis- PROEVEN?
Download deze gratis tips & tricks. Zo kun je alvast aan onze aanpak proeven.

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn