MIJN TUSSENJAAR
/


Een tussenjaar is jouw jaar

 

Waarom begeleiding bij een tussenjaar?

Komt dat tussenjaar al van de grond?

Persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap staan centraal bij Mijn Tussenjaar. Als jouw kind iets wilt bereiken in een tussenjaar dan zal het zelf aan de slag moeten. Mijn Tussenjaar biedt twee trainingen: Plan! en What makes you Tick? Beide trainingen gaan uit van talent en persoonlijk leiderschap. Deelnemers worden gestimuleerd samen te werken en in verbinding te zijn met de wereld om hen heen. Actief erop uit dus!

Meedoen of meer weten?

De programma's zijn samengesteld met een combinatie van technieken op het gebied van talentontwikkeling, NLP, projectmatig werken en creatief denken. Wil je weten of ons aanbod bij jouw zoon of dochter past? Neem dan even contact op.

Plan!

De training Plan! leert je hoe je een concreet en haalbaar plan voor een tussenjaar maakt. De deelnemers gaan actief aan de slag om goed voorbereid aan een tussenjaar te beginnen. Op basis van hun ideeën worden ze uitgedaagd om van een droom een haalbare kaart te maken.

Na drie dagen heeft jouw zoon of dochter een uitgewerkt en haalbaar plan voor een tussenjaar.

Creatiecirkel

Help je kind zelf leren plannen. Vraag gratis onze Creatiecirkel aan!

What makes you Tick?

De training What makes you Tick? biedt volwassen persoonlijke ontwikkeling voor jongeren. De deelnemers werken aan het ontdekken van hun talenten en gaan actief aan de slag met zichzelf en de wereld om zich heen. Onderwerpen als communiceren, omgaan met anderen, ontdekken wat je nou echt wilt, kiezen, plannen, reflecteren en creatief denken staan centraal in het programma. De jongeren worden gestimuleerd om vanuit zelfstandigheid te werken in verbinding met hun omgeving.

Na 18 weken heeft jouw zoon of dochter een goed beeld van wat ze gaan doen en wat ze in huis hebben om dat voor elkaar te krijgen.

Persoonlijke aandacht

We kiezen bewust voor groepen van maximaal 12 deelnemers zodat er veel ruimte is voor een actief groepsproces en persoonlijke aandacht. De jongeren worden op maat begeleid, want iedereen wandelt zijn eigen pad naar het ontdekken van zichzelf. Dankzij het werken in kleine groepen kunnen we jongeren hier optimaal in begeleiden.

Trainers

Bij Mijn Tussenjaar werken we met ervaren mensen. De trainers hebben ruime ervaring met jongeren, loopbaanbegeleiding en het trainen in persoonlijke ontwikkeling. De gastsprekers zijn specialist in hun vakgebied en worden afgestemd op de vraag uit de groep, zodat het aanbod actueel is en bij de groep past.


Het draait om jouw talent en keuzes


 
UA-143440073-1
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn